Vrienden

Vrienden van Pur Sang


Vocaal Ensemble Pur Sang kent een kleine bezetting met zeer ervaren en geschoolde amateurzangers. Pur Sang werkt samen met professionals: onze dirigent en instrumentalisten.

Wij brengen koorwerken ten gehore in een uitvoering waarbij detail, verfijning en nuance centraal staan. Vaak zijn dit juweeltjes die niet heel vaak uitgevoerd worden.


Voorbeelden van dergelijke pareltjes zijn het Ave Maria van Hendrik Andriessen, in 2014 door Pur Sang ten gehore gebracht, en Les Djinns van Gabriël Fauré, uitgevoerd in 2015 samen met pianist Leonard van Lier.

Andriessen is een belangrijke moderne Nederlandse componist, maar zijn werken worden sporadisch uitgevoerd. Zijn Ave Maria in d-mineur is niet somber; integendeel, de boodschap wordt opgewekt gebracht.

Les Djinns van Fauré verklankt een gedicht van Victor Hugo. ‘De grafgeesten… versnellen hun pas, hun zwermen grommen; een golf murmelt…’. Luister maar: Les Djinns.


Om kwaliteit in de programmering en uitvoering te kunnen behouden, zoeken wij vrienden. Vrienden die ons financieel een beetje helpen, en die wij als dank daarvoor onze muziek van dichtbij laten meemaken.


Vriend worden?


Voor € 30,- of meer per kalenderjaar ontvangt u


Een vrijkaart per jaar voor concerten die Pur Sang zelf organiseert

Een uitnodiging voor een jaarlijkse vrienden-ontmoeting, zoals het bijwonen van een repetitie of een toelichting op ons programma

De mogelijkheid om zitplaatsen te reserveren voor concerten die Pur Sang zelf organiseert

Nieuwsberichten over concerten en Pur Sang.


Aanmelden kan met onderstaand formulier. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging en informatie over de betaalmogelijkheden.

‘Pur Sang heeft zoveel passie voor de muziek en plezier in het zingen, daar geniet ik als luisteraar enorm van. Daarom word ik graag vriend van Pur Sang’. Rob Walstra, Boxtel

 
 
 
 
 
 
Akkoord
 
 

Voor vragen, wijziging van uw gegevens, opzegging of regelingen op maat kunt u contact opnemen per email: vrienden@koorpursang.nl