Agenda

15 november 2020


Concert Winterreis


Op zondagmiddag 15 november 2020 verzorgt Vocaal Ensemble Pur Sang een sfeervol programma met romantische koormuziek in de kerk van het mooie stadsklooster San Damiano in ‘s-Hertogenbosch. Het koor neemt het concert Winterreis in reprise, dat vorig jaar wegens stormachtige weersomstandigheden moest worden afgeblazen.

U wordt meegenomen op een reis door het Franse en Duitse taal- en muziekgebied van de twintigste eeuw met composities van onder meer Poulenc, Debussy, Wolf en Reger.

De reis begint met drie werken van Johannes Brahms, onderling zeer verschillend van sfeer. Onderweg passeren werken van Gounod, Saint-Saëns, Wolf, Debussy, Reger en Hindemith. En uw winterreis eindigt met het vierluik ‘Un soir de Neige’ van Francis Poulenc.


Warm aanbevolen!

 

Pur Sang respecteert de overheidsmaatregelen betreffende Corona en wil zorgdragen voor een mooi én veilig concert. Het aantal beschikbare plaatsen zal hierdoor beperkt zijn. Reserveer daarom uw kaarten via reserveringen@koorpursang.nl onder vermelding van naam en telefoonnummer en geef hierbij aan of we uw gezelschap bij elkaar kunnen plaatsen. 

 

Stadsklooster San Damiano

Van der Does de Willeboissingel 12

5211 CB ’s-Hertogenbosch

Entree € 15,- (tot 18 jaar € 7,50).
17 en 18 april 2021


Concert La Dolce Vita


Madrigalen en chansons uit Italië, Frankrijk, Engeland en Duitsland. Highlights uit de koormuziek van de renaissance.